Utstilling sponset av Ferd og Shoot Gallery, til inntekt for Rusreformen 2021: Foto: Pernille Sandberg

27 January - 7 February 2021

Straff Skader

15 - 24 januar 2021

 

Shoot Gallery arrangerer i samarbeid med Ferd fotoutstillingen Straff Skader til inntekt for Rusreformen 2021. 

Det kunstneriske teamet bak Straff Skader kampanjen består av Foreningen Tryggere Ruspolitikk, Tryggere Ungdom, designerne Natalia Mjzych og Isak Gundrosen fra Alkemist og fotograf Pernille Sandberg. 

Resultatet av deres samarbeid er et sterkt fotografisk bakteppe for reformen hvor 9 fotografier i stort format skal stilles ut hos Shoot Gallery. 

 

Utstillingen blir åpnet av Helseminister Bent Høie 
27 januar kl 12:00

-


Åpningstider under utstilling
12:00 - 18:00 Alle dager

Straff virker ikke. Og spesielt dårlig er effekten på de unge. Regjeringen har derfor oppnevnt et ekspertutvalg som i korthet konkluderer med at ansvaret for ulovlig bruk av narkotika bør overføres fra justis til helse – eller fra straff til empati, som Johan H Andresen kaller det i sin leder i Ferd Magasinet. Du kan lese hans leder her:
I slutten av januar kommer det en boardskampanje som Ferd har bidratt betydelig til. Hver av fotografiene forteller en historie basert på ekte hendelser.

Ferd har finansiert salgsutstillingen og Shoot stiller med galleriet slik at alle inntekter fra utstillingen går uavkortet til arbeidet med å få til en menneskelig og livsendrende rusreform.

 
Kampanjen er utviklet av Foreningen Tryggere Ruspolitikk og Tryggere Ungdom med støtte fra Ferd, RIO, Marborg, Normal, Psynapse, LEAP Scandinavia, Chemfriendly, Pion, Rusken Recovery og Shoot Gallery.
 
Kan en av historiene vi har fått høre de siste ukene unngås. Kan ett ungt menneske få en ny sjanse. Så har vi initiert en varig endring. 
 
Velkommen til utstilling!
Alt godt,
Helene Gulaker Hansen